CartDin varukorg är tom!  

Chlorella Vulgaris EKO

Chlorella är en färsk vatten alg. Det är en av de mest näringsfulla källor som finns. Den innehåller nästan alla vitaminer och mineraler som är nödvändiga i den mänskliga dieten, såsom en hög mängd av antioxidanten klorofyll. Inte nog med det, den är också riklig med protein och olika enzymer som tillexempel pepsin och klorofyll.

PRODUKTION

Chlorella har en hård cellvägg. Cellen fungerar också som en barriär, som hindrar upptaget av näringen. I vår chlorella så är cellväggen upplöst med hjälp av en högtrycks stråle och tack vare det så kvarstår alla nyttigheter i cellen. Detta betyder att alla nyttigheter i cellen är både tillgängliga och oskadade. Chlorella hjälper avgiftningen, medans den samlar olika gifter och hjälper kroppen att eliminera dem Den växer på en Ö i södra Kinas hav.

Kvalitet

Rawpowders Chlorella är en variant som kallas Chlorella vulgaris. Det ger en god spridning av vitaminer, inklusive vitamin A, vitaminer B1, 2, 3, 6 och 12, samt vitamin C. Chlorella är en frisk källa av flera viktiga mineraler, inklusive kalcium, järn, magnesium, fosfor och zink. Det är också en rik källa till protein, som innehåller 7 av de 8 essentiella aminosyror som kroppen inte kan producera själv och måste fås genom vår kost.

 

span

Produkter
Övrigt