CartDin varukorg är tom!  

 

Superfood

Superbär

Rawfood

Greens

Ekologiskt

Naturligt

3 för 2 VECKOR

rawpowder.se

 

Högsta kvalitet till bästa priser!


Email

info@rawpowder.se

Telefon

0704580912

 

www.rawpowder.se

Rawpowder Sweden AB, Organisationsnr 556958-5523, Godkänd för F-skatt

 

Handla 3 varor betala för 2!

Gäller endast sortimentet nedan. Blanda hur du vill!

   

kokosolja

Kaliforniskt kokosolja - RAW, Extra Virgin
Mata din hud. Mata din kropp. Artisana Ekologisk Raw kokosolja är en lyxig oraffinerat olja med naturlig doft av färsk kokos. Ett perfekt komplement för din aktiva och stressiga livsstil. Skäm bort dig själv just nu!

jordgubb

Ekologiskt Jorgubbspulver
Frystorkat ekologiskt Jordgubbspulver har en rik och intensiv smak där man har kunnat bevara dom flesta av näringsämnen och dom viktiga antioxidanterna genom frystorkningsprocessen. Koncentrationen på jordgubbspulver är 1:10 dvs det går åt 10kg färska jordgubbar för att få ut 1kg pulver.

 

mango

Ekologiskt Mangopulver
Ekologiskt och frystorkat mangopulver. Härlig exotisk smak från äkta Mango. Det exotiska mango som växer i varma och tropiska länder är rik på olika karotener som är bra för synen, huden och skelettet. Mango innehåller också enzymer som är bra för matsmältningen.

passion

Ekologiskt Passionsfruktpulver
Ekologiskt och frystorkat passionsfruktpulver. Rawpowders Passionsfrukt pulver är en storsäljare med en tropisk, söt och syrlig smak. Kan användas i smoothies, glass, bakelser och dessert bla. Passionsfrukt är rik på vitaminer, mineraler, antioxidanter och fibrer.

chia

Ekologiska Chiafrön
Ekologiskt, raw chia från Argentina. Chia frön är fulla med överflödigt Omega-3 och omega-6 fettsyror, och är det optimala förhållandet för bra hälsa. Den förser också med proteiner, vitaminer, mineraler och antioxidanter.

kakao

Ekologiskt Kakaopulver
En nyttig kraftkälla på sitt eget sätt. Kakaobönan är rik på antioxidanter, innehåller också olika sorters aminosyror och olika mineraler som t.ex magnesium. Rawpowder kakaopulver är gjord av Criollo sorten som ofta kallas ”Queen of Cacao” på grund av sin höga kvalitet.

vetegräs

Ekologiskt Vetegräs
Vetegräs innehåller bara 10-15 kalorier per tesked, utan fett eller kolesterol. Det är en utmärkt källa till protein. Tillhandahåller cirka ett gram protein per tesked. Vetegräs protein innehåller 19 av de 22 aminosyror, inklusive alla de åtta essentiella aminosyror.

spirulina

Ekologiskt Spirulina
Blågröna mikroalger som innehåller över hundra näringsämnen bl. a. 18 aminosyror, 16 olika mineraler, spårämnen och 13 olika vitaminer. Spirulina är en av jordens äldsta livsformer, en alg. Det ger ett stort utbud av näring och har uppskattats i århundraden av flera asiatiska kulturer.
 

Sprouted

Ekologisk Raw Broccoli Sprouted
Ekologisk raw broccoli groddar. Broccolipulver gjord på broccoligroddar av bästa kvalité. Läs mer (Broccoli och autism) och om (Broccoli och cancer).

havtornbär

Ekologiskt Havtornsbär
Ekologisk raw havtornsbär. Havtorn är en överlägsen källa till omega 7 fettsyror. Denna växtbaserade omega ger den högsta koncentrationen av just omega7 liksom en mängd olika vitaminer och mineraler.

kokosskivor

Ekologiska Raw Kokosskivor
Rawpowders Coconut smiles har en mild kokossmak, är ekologisk innehåller ca 40% fiber. Coconut smiles är glutenfri, laktosfri och väldigt fattig på kolhydrater.

 

Du mottar detta nyhetsbrev för att du tidigare anmält dig på Rawpowders Nyhetsbrev.
Du är registrerad med följande adress: E-mail

Önskar du inte längre att motta detta nyhetsbrev: Klicka här

 

Produkter
Övrigt