CartDin varukorg är tom!  

MAQUI

Maqui bären har sitt ursprung från Patagonia-regionen i Chile, frukten från Maqui plantan kallas ”Aristotelia chilensis” den växer på hårda bergsområden, där den absorberar en häpnadsväckande mängd näring från marken. Tack vare det så är denna frukt en av dem mest antioxidantrika frukterna i världen, den har en väldigt hög ORAC värde och en betydande koncentration av antocyaner (särskilt delfinidin) och polyfenoler, Och inte bara det, Maqui bär är en utmärkt källa av Vitamin A, C, kalcium, järn och kalium. Rawpowders Maqui bärpulver är en frystorkad variant, det bästa sättet för att bevara alla näringsämnen.

Inga växtgifter eller bekämpningsmedel används under odlingen av vår Maqui, som växer i ett avlägset område långt från industrier och städer med föroreningskällor. Rawpowders Maqui bär är naturligt rent

PRODUKTION

Rawpowder’s Maqui skördas av Mapuchefolket, som slår på dem flexibla trädgrenarna för att återvinna frukten, och sedan placera fallna löv och kvistar bredvid för att skapa gödsel.

Frukten frystorkas som sedan upphettas för att förånga det frusna vattnet, därefter mals den till pulver. En hög procent av alla näringsämnen stannar kvar i frukten.

 

 

Produkter
Övrigt