CartDin varukorg är tom!  

BIPOLLEN

Bipollen består av de manliga reproduktiva delarna av fröväxter, så det är en mycket koncentrerad källa av näringsämnen. En pollen granulat kan innehålla upp till 5 miljoner pollen sporer, Det är det som gör att bipollen anses vara en av det mest näringsmässigt kompletta livsmedel som vi kan äta, särskilt på grund av dess höga proteinhalt. Bina väljer att samla in pollen som är rika på råproteinhalt (aminosyror som används för protein-byggnad) och ignorera de som är sämre i kvalitet.

Vår pollen är ett resultat av en noggrann och naturlig biodling som tar fullhänsyn till bina, miljön och hela linjen till den slutliga produkten. Det skördas oftast mellan april och maj efter den regniga perioden och innan sommaren börjar, det är då bina slutar samla pollen.

Den uppsamlade pollen transporteras direkt till ett bearbetningscenter där den värms i speciella lufttorkare som tar bort det mesta av dess fuktinnehåll vid en temperatur av högst 45 ° C. Denna torkningsprocess garanterar produkten en längre hållbarhet, utan att minska något av dess näringsvärde.

 
Produkter
Övrigt