Rawpowders ekologiska vassleprotein är framställt ur gräsätande kors mjölk i Alperna. Det är ett välsmakande och fullvärdigt protein av högsta kvalitet med en utsökt krämig smak. Pulvret är fritt från konstgjorda färger och smaker och har en proteinhalt på 80%.
INGREDIENSER: Ekologiskt vassleprotein (från komjölk).
URSPRUNGSLAND: Österrike.
NÄRINGSINNEHÅLL | Per 100g | Per 26g |
Energi | 382kcal/1617kJ | 99kcal/420kJ |
Fett | 6g | 1,5g |
Varav mättade fettsyror | 2g | 0,5g |
Kolhydrater | 5g | 1,3g |
Varav sockerarter | 5g | 1,3 |
Fibrer | 0g | 0g |
Protein | 80g | 21g |
Salt | 0,55g | 0,15g |
AMINOSYROR per 100g:
Histidin | 1,7g | Alanin | 3,7g |
Isoleucin | 4,5g | Serin | 3,5g |
Leucin | 9g | Valin | 4,2g |
Lysin | 7,9g | Prolin | 3,8g |
Treonin | 4,1g | Tyrosin | 2,6g |
Tryptofan | 1,6g | Cystein | 2,2g |
Glycin | 1,5g | Arginin | 2,3g |
Asparaginsyra | 8,6g | Glutaminsyra | 13,8g |
Methionin | 1,7g | Fenylalanin | 2,8g |
REKOMMENDERAD ANVÄNDNING:
3 msk (45ml / 26g) 1-3 gånger dagligen. Tillsätts i vatten, mjölk, juice eller smoothies. Använd en shaker eller mixer. 3 msk ger 21g protein. Produkten bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Ej lämplig för personer med mjölkallergi eller laktosintolerans.
FÖRVARING: Förvaras torrt, mörkt och svalt. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.